top of page

PENNY (CUDI VON COVERNA)

Penny

Penny is als eerste teefje bij ons gekomen, wij hebben haar in Duitsland bij de Kennel Von Coverna opgehaald. Als er 1 hond is die een eigen karakter heeft, dan is dat Penny van ons wel geweest. Slopen was haar hobby in de puppytijd, het koste nieuwe vloerbedekking, manden deurposten enz, maar ook dat ging over. Ze had vanaf dag 1 wel gelijk een klik met Martin, die ze vanaf dan als een schaduw volgde waar hij ook ging.

Penny was de baas in huis en Ninjo kreeg het nakijken bij haar, Ninjo kon ons wel eens aankijken met de vraag: wanneer gaat zij weer weg. Maar het werd een koppel waar vele van dromen onafscheidelijk waren die twee.

Samen met Ninjo heeft Penny nestjes gehad waar stuk voor stuk prachtige pups uit voort zijn gekomen. 

Penny is ook altijd een echt moedertje gebleven, als haar dochters pups hadden deed ze altijd mee met de verzorging. Ze was ook een sterke hond, op haar 10e kreeg ze het voor elkaar om haar knieband te scheuren. Vele vonden het overdreven dat wij haar nog lieten opereren om een nieuwe knieband te laten plaatsen. Maar Penny was er erg blij mee en heeft er nog veel plezier aan beleefd.

Helaas hebben wij in februari onverwachts afscheid van haar moeten nemen op 12.5 jarige leeftijd, maar ze zal altijd in ons hart voort leven.

bottom of page