top of page

Wie zijn wij?

Wij zijn Martin en Gerrie den Otter, en wonen met onze 3 witjes in Wadenoijen een prachtig dorpje in het midden van het land, gelegen aan de rivier de Linge in Gelderland.

Na heel veel leeswerk, en het verdiepen in het ras, hebben wij in 2003 een kennelnaam aangevraagd bij de Raad van Beheer. Onze kennel naam FROM WIHEHOKEWA ( deze naam hebben wij gekozen door steeds de eerste twee letters te gebruiken, (witteherderhondenkennelwadenoijen heel simpel).

In 2004 is het eerste nestje geboren, dit was een geweldige ervaring waar wij ons dan ook met veel liefde op hebben toegelegd. Wij fokken ongeveer 1 nestje per jaar, geen grote fokker dus.

De pups worden in de huiskamer geboren en groeien daar ook op, onder toeziend oog van de andere honden. Onze honden hebben alle mogelijke test ondergaan, hebben allemaal HD A, MDR 1 vrij, DM vrij, en worden met een gezondheidsverklaring van de dierenarts, enting paspoort en stamboom aan de nieuwe eigenaar meegegeven.

Al onze honden blijven gewoon bij ons, ook als ze geen nestjes meer krijgen hebben ze hier een heerlijk leven. Bij ons is het fokken niet het belangrijkste, de gezondheid en liefde voor de honden staat voorop.

En als je eenmaal met een Zwitserse witte herder in aanraking bent geweest, wil u nooit geen andere hond meer, het is een maatje voor het leven.

bottom of page