top of page
Zoeken
  • Gerrie Den Otter

Yes! Pups verwacht

Op 27-08-2020 is er een echo gemaakt om te kijken of de date tussen keizerin Joya from WIHEHOKEWA en Legend of White Fox Mulder succesvol is geweest. Op de echo zagen we al snel dat er in één hoorn zes pups te zien waren, omdat we alleen wilde weten of ze drachtig was hebben we de andere hoorn niet nagekeken. De verwachting volgens de dierenarts wordt het een groot nest.

Mocht u interesse hebben in een pup uit deze combinatie, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

On 08-27-2020 an ultrasound was made to look at the date between Empress Joya of WIHEHOKEWA and Legend of White Fox Mulder has been successful. On the ultrasound we quickly saw that there were six puppies in one horn, because we only wanted to know if she was pregnant, we did not check the other horn. The vet expects it to be a big litter.

Am 27.08.2020 wurde ein Ultraschall durchgeführt, um das Datum zwischen Kaiserin Joya von WIHEHOKEWA und Legend of White Fox Mulder zu untersuchen. Im Ultraschall sahen wir schnell, dass sechs Welpen in einem Horn waren, weil wir nur wissen wollten, ob sie schwanger war, wir haben das andere Horn nicht überprüft. Der Tierarzt erwartet, dass es sich um einen großen Wurf handelt.

102 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Week 6

Week 5

bottom of page